http://www.zoofirma.ru/

Bolyai János Katolikus Általános Iskola

 

http://www.zoofirma.ru/
http://www.zoofirma.ru/

Mikulás az alsóban

Szent Miklós napján az alsó tagozatos gyerekek lelkesedéssel és gyermeki izgatottsággal várták a Mikulás érkezését. Vidám dalokkal, télapónak szóló versekkel, különféle hangszerekkel fogadták és köszöntötték a „nagyszakállút” és krampuszait. A Mikulás bácsi természetesen nem érkezett üres kézzel, hiszen a színvonalas szereplések után, mindenkinek édességgel teli csomagot osztott hatalmas puttonyából, ami igazán mosolyt csalt a kisdiákok arcára. Jövőre szeretnénk, ha újra ellátogatna közénk! Szeretettel várjuk!

Bővebben...

Alsó tagozatosok farsangi karneválja

A hagyományokhoz híven 2018. február 9-én a diákönkormányzat segítségével télbúcsúztatóval egybekötött farsangi mulatságot rendeztünk intézményünk alsós tanulóinak. Az ötletes farsangi jelmezek közül a zsűritagok a 10 legtréfásabb és a 10 legkreatívabb jelmezt díjazták, oklevelekkel és értékes nyereményekkel jutalmazták. A felvonulást a tombolahúzás követte, majd a sikeres rendezvényt kiszebábégetés zárta, amit az iskola udvarán tartottunk meg. Farsangi eseményünkön mindenki remekül érezhette magát!

Bővebben...

Alsós farsang

2019. február 22-én jó hangulatú, vidám farsangi karnevált rendeztünk iskolánkban. Diákjaink ötletes, vicces maskarákba bújtak, majd a meghívott zsűritagok értékelték, jutalmazták őket. A felvonulást a tombolahúzás követte, ahol értékes nyeremények kerültek kisorsolásra. A nap zárásaként finom fánkot, gofrit fogyaszthattak a karneválozók, majd a dallamos zene hallatán táncra is perdülhettek.

Bővebben...

„Itt a farsang…”

2018. február 2-án az iskolai Diákönkormányzat szervezésében télbúcsúztató farsangi felvonulást szerveztünk. A felsős osztályok jelmezes produkciókkal készültek, és bizony nagyon nehéz helyzetbe hozták a zsűrit, akik a legkreatívabb, legviccesebb és legeredetibb jelmezes csapatokat díjazták. Minden osztály újra bebizonyította, hogy sokszínűségben, ötletességben és összetartásban a legjobb: a BOLYAI!

Bővebben...

Felső tagozatosaink farsangja

2019. február 8-án vidám jelmezes sokaság töltötte meg a Kulcsár Anita Sportcsarnokot: kezdetét vette iskolánk felső tagozatosainak farsangi mulatsága. Az eseményt a 8. évfolyamos tanulók bécsi keringője, és palotása nyitotta meg. Ezt követte a diákok vidám, jelmezes, táncos, jó hangulatú karneválja. Az osztályközösségek ismét kitettek magukért. A zsűri nehéz helyzetben volt, de döntésüket követően senki nem távozott csalódottan. A jó hangulatú délutánt tombolahúzás zárta.

Bővebben...

Európai Diáksport Napja

2017. szeptember 29-én iskolánk sportolni vágyó gyerekektől, pedagógusoktól szülőktől, és nagyszülőktől volt hangos. Iskolánk minden tanulója 2017 métert futott testnevelés órák keretében, majd délután húsz állomás várta a mozogni vágyókat. A menetlevelekbe minden résztvevő pontokat gyűjtött ügyességével, gyorsaságával, akaratával és kitartásával. Sokszínű forgatagban, különböző kihívások teljesítése után mindenki kellemesen elfáradt. Természetesen senki nem maradt jutalom nélkül, hiszen a résztvevő osztályok emléklapokat, labdákat, tortát, és egyéb díjakat nyertek. A jutalmak mellett a legfőbb nyereség az volt mindenkinek, hogy közösen tölthettünk egy jó hangulatú délutánt.

Bővebben...

BMX-bemutató

2018 márciusában iskolánkba látogatott a Nyíregyházi Extrém BMX Egyesület csapata. A bringások látványos bemutatókkal kápráztatták el diákjainkat a Kulcsár Anita Sportcsarnokban.

Bővebben...