http://www.zoofirma.ru/

Bolyai János Katolikus Általános Iskola

 

http://www.zoofirma.ru/
http://www.zoofirma.ru/

A Szent István Rádióban

Katolikus iskolák tanulói október 18-án közösen imádkoztak rózsafüzért az Egri Bazilikában. Az imádkozást a Szent István Rádió élőben közvetítette. Az adást követően iskolánk küldöttei meghívást kaptak az egri Szent István Rádió és Televízió stúdióiba. Nagy élményt jelentett számukra, hogy betekintést nyerhettek a rádiózás és televíziózás rejtelmeibe, kulisszatitkaiba.

 

Bővebben...

Irgalmasság rózsafüzére

A Bolyai János Katolikus Általános Iskola pedagógusai és diákjai a Szent István Rádió stúdiójában jártak Egerben, ahol élő adásban elmondták a rózsafüzért.

Bővebben...

Pedagógusok és diákok együtt imádkoztak a Szent István Rádióban

2018. június 1-én a Szent István Rádióban tettünk látogatást Egerben. Ottlétünknek kettős célja volt. A Szent Imre Katolikus Iskolarádiós Hálózat bővülése nyomán iskolánk 7. a osztályos tanulói képzésen vettek részt: az interjúkészítés rejtelmei, technikáit tanulták meg elméletben, majd igazgatónőnkkel készítettek interjút, melyet élő adásban meg is hallgathattunk a Szent István Katolikus Rádióban. 18 órai kezdettel a gyerekek pedagógusaikkal közösen élő adásban imádkozták a rózsafüzért.

Bővebben...